02143072

شرکت بازاریابان ایرانیان زمین

همیشه یک گام جلوتر

لوسیون ضد آفتاب spf30-Solait

گروه آرایشی و بهداشتی / محصولات بهداشتی DALLI

رنگ محصول :
ویژگی های محصول
  • جنس:
  • نوع:
  • جنس:
  • نوع:
4.0
200
توضیـحات


لوسيون ضد آفتاب با درجه حفاظت 30
داراي خاصيت محافظت از پوست در برابر اشعه هاي uva – uvb آفتاب
داراي خاصيت دوبرابر در برابر شسته شدن از روي پوست در مواقع شنا ( خاصيت ضد آب )
فاقد مواد معطر كننده
حاوي butyrospermum parkii butter (شی باتر )
حاوي گليسرين به عنوان آبرسان قوي
معرفي اجمالي SHE BUTTER
شی باتر
عصاره طبیعی دانه یک درخت آفریقایی به نام VITELLARIA PARADOXA است.روغن شی باتر بعلت داشتن سینامیک اسید ،یک مرطوب کننده گیاهی موثر است و بهترین انتخاب برای افرادیست که میخواهند از مواد سفت کننده طبیعی پوست استفاده نمایند. Shea Butter

شی باتر یکی از شگفتی های طبیعت است که هزاران سال است که برای مراقبت از پوست در بین مردم آفریقا استفاده می شود. در آفریقا درخت شی مقدس درنظر گرفته میشود و دلیل آن هم اعطای خواص سلامت و زیبایی به پوست است.
با کشف راز زیبایی پوست ملکه نفرتیتی مصر، مردم بیشتری به استفاده از عصاره درخت شی روی آوردند و به خواص جادویی آن پی بردند.راز این زیبایی و شادابی پوست وی، استفاده از شی باتر بود چراکه این گیاه، خاصیت بازسازی پوست، محافظت از آسیب های محیطی از جمله نورخورشید، رطوبت رسانی به پوست و جلوگیری از پیری پوست را دارد.
شی باتر چیست؟
کره درخت شی، روغنی است که از هسته محصول درخت شی استخراج می شود. این درخت که نام اصیل آن Butyrospermum parkii است، در ساوارنا، غرب آفریقا رشد می کند. نام انگلیسی این درخت از نام بامبارای آن (Shii) گرفته شده است که به معنی “مقدس” است. این درخت 60 فوت طول دارد و 200 سال عمر می کند. تا 20 سال میوه ای ندارد و بعد از 20 سال میوه ای می دهد که از آن میوه عصاره معجزه آسای پوست را تهیه می کنند. ملکه نفرتیتی که به زیبایی شهرت دارد بصورت مداوم از این گیاه بر روی پوست خود استفاده می کرد.
اثرات شی باتر بر پوست
عصاره شی باتر، غنی از ترکیبات باارزشی است که شامل چربی های اشباع نشده غیرصابونی، اسیدهای چرب ضروری، فیتوسترولها، ویتامین E و D، پروویتامین و النتوین می باشد. این ترکیبات اثرات اعجاب انگیزی بر روی پوست دارند. ترکیبات موجود در شی باتر، اثرات زیر را بر روی پوست دارد:
– کاهش دهنده چین و چروک ریز و سطحی پوست به دلیل آنتی اکسیدان بودن آن
– مرطوب کننده عمیق پوست
– تحریک کننده برای میکروسیرکولاسیون سطحی
– محافظت از پوست در برابر اشعه UV
– افزایش مقاومت پوست دربرابر آلودگی های محیط
گليسرين
گلیسیرین می تواند رطوبت را به خود جذب کند بنابراین وقتی روی پوست قرار می گیرد می تواند رطوبت را جذب خود کند و به پوست انتقال دهد و در این روزهای سرد و خشک زمستانی، پوست شما را از خشكي و شكل گيري ترك هاي پوستي نجات دهد.
در واقع گلیسیرین قدرت حفاظتی پوست را بالا می برد تا بتواند مواد شیمیایی مضر را دفع کند و در عوض میزان بیشتری آب در خود نگه دارد و در نتیجه پوست کمتر خشک می شود.
بعضی از پزشکان عقیده دارند گلیسیرین بهترین ماده برای جلوگیری از خشک شدن پوست است ولي بهتر است به تنهايي استفاده نشود و در تركيب با ساير مواد و به صورت كرم استفاده شود .
گلیسیرین از آن جمله موادي مي باشد که می تواند رطوبت را به پوست بازگرداند، بدون آن که آن را چرب کند. علاوه بر این، منافذ پوستی را هم مسدود نمی کند.
استفاده از ماسک هاي حاوي گلیسیرین می تواند شما را از شر پوست های مرده و کدر خلاص کند و با آبرسانی به پوست آن را درخشان نمايد

نظرات کـاربران
افزودن نظر جدید
امتیاز
نظرات خود را بادیگران در رابطه با این موضوع به اشتراک بگذارید راهنمایی کنید.

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.

نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.

بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید.

به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.