۴۳۰۷۲ ۰۲۱

شرکت بازاریابان ایرانیان زمین ، بیز مبتکر بازاریابی شبکه ای نوین

بیز همیشه یک گام جلو تر

2

کرم لازان روز


کرم روز لازان
با فرمولی منحصر به فرد که شکل گرفته از مواد اولیه ای با بالاترین کیفیت
که هر یک می تواند به تنهایی محصولی مستقل و موثر باشد
کلرولا-طلای سبز –
شی باتر -طلای مراکشی - کره ای که راز زیبایی پوست ملکه نفرتیتی مصر بود
و از نظر مردم افریقا شفا دهنده بیماری های پوستی می باشد
کافئین ( جوانی رویایی )
کرم چند منظوره لاسان LASAN فوق العاده ترین کرم تولیدی در کارخانه دالی آلمان
چندین ویژگی در یک محصول
LASAN DAY CREAM Q10
کرم روز لاسان
با فرمولی منحصر به فرد که شکل گرفته از مواد اولیه ای با بالاترین کیفیت
که هر یک می تواند به تنهایی محصولی مستقل و موثر باشد
حاصل این ترکیب فوق العاده شامل ویژگی های زیر می باشد
از بین برنده چروک های سطحی پوست ، این خاصیت ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون
شی باتر ، الانتوئین ، کافئین ، Q10 ، کلرلا یا همان ( طلای سبز ) ، هیالورونیک اسید
مانع از شکل گیری چروک های جدید می گردد ، خاصیت ضد چروک بودن ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون
هیالورونیک اسید ، کافئین ، شی باتر ، الانتوئین ، Q10 ، کلرولا یا همان - طلای سبز-
تقویت کننده و تغذیه پوست ، خاصیت نرم کنندگی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون
شی باتر ، الانتوئین ، عصاره ارزن ، کافئین
نرم کننده پوست ، خاصیت نرم کنندگی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون
گلیسرین ، شی باتر ، الانتوئین ، q10 ، ویتامین E و کلرولا می باشد
خاصیت آبرسانی به پوست ، خاصیت ابرسانی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون
گلیسرین ، پانتنول ، شی باتر ، الانتوئین ، کلرلا یا همان - طلای سبز-
خاصیت ضد قارچ ، خاصیت ضد قارچ ناشی از وجود عصاره گیاهی همچون
حسن یوسف coleus forskohlii root extract
خاصیت روشن کننده پوست ، خاصیت روشن کنندگی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون
کافئین ، Q10 ، هیالورونیک اسید ، گلیسرین
از جمله ویژگی های دیگر محصول خاصیت لایه برداری ، خاصیت ضد آفتاب و موثر در جلوگیری از پوسته پوسته شدن پوست می باشد
حاوی گلیسرین GLYCERIN
مواد محافظ پوست در برابر اشعه های UVA UVB آفتاب
حاوی پانتنول PANTHENOL
حاوی شی باتر SHE BUTTER
حاوی الانتوئین ALLANTOIN
حاوی کافئین CAFFEINE
حاوی عصاره ارزن
حاوی جلبک کلرلا CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN
حاوی عصاره ریشه گیاه COLEUS FORSKOHLII ROOT EXTRACT
حاوی Q10
حاوی HYALURONIC ACID
حاوی ویتامین E
ضد چروک و مانع از شکل گیری چین و چروک های جدید در پوست می گردد
موثر در کاهش عمق چروک های پوستی
مرطوب کننده
محافظت از سلول های پوستی در برارب اشعه های UVA UVB با SPF 4
با مرطو ب نگه داشتن پوست باعث صاف تر شدن پوست می گردد
حاوی ویتامین E
هر روز صبح پس از پاک نمودن پوست ، پوست صورت و گردن را با کرم ماساژ دهید
مناسب جهت استفاده به عنوان کرم پایه ارایشی
سفت کننده پوست و در صورت استفاده منظم موثر در جلوگیری از افتادگی پوست می باشد
مورد تائید متخصصان پوست
ساخت کشور آلمان
Hyaluronic Acid
هیالورونیک اسید
اسید هیالورونیک که با نام اختصاری HA نیز شناخته می‌شود، یکی از ترکیبات موجود در محصولات ضد پیری پوست است.
این ماده همچنین بطور طبیعی در پوست وجود دارد، و میزانش با افزایش سن، کاهش می‌یابد.
وظیفه HA بعنوان بخشی از پوست، کمک به حفظ ساختار پوست است.
هنگامی‌که در اواخر دوران نوجوانی و یا اوایل بزرگسالی، از میزان تولید HA در بدن کاسته می‌شود، چین و چروک و خطوط ریز، کم کم روی سطح پوست ظاهر می‌شوند.
مبارزه با چین و چروک
محصولاتی که برای کاهش چین و چروک و یا خطوط ریز ساخته شده‌اند، اغلب شامل اسید هیالورونیک هستند.
علت استفاده از HA در محصولات مراقبت از پوست، این است که می‌تواند جایگزین HA اسید طبیعی پوست که به علت افزایش سن از دست میرود باشد
HA همچنین به عنوان یک مرطوب کننده‌ی قوی نیز شناخته شده است بطوریکه می‌تواند ۱۰۰۰ برابر وزن خود، در خود آب نگه دارد.
محصولات حاوی HA همچنین برای مبارزه با التهاب و سوزش پوست نیز کاربرد دارند.
محصولا ت حاوی HA
محصولات موضعی حاوی اسید هیالورونیک، مستقیما روی پوست استفاده می‌شوند.
بعضی از لوازم آرایشی از جمله سایه چشم، رژ گونه، کرم پودر، و برق لب نیز شامل HA می‌باشند
HA ها می‌تواند با ترکیبات دیگر مانند مرطوب کننده‌ها یا ضد چروک‌ها ترکیب شده باشند، یا به تنهایی به پوست تزریق شود و HA را مستقیما به لایه‌ی درم پوست برساند.
بعلت آلرژی‌زا نبودن، HA به عنوان یکی از بی خطرترین محصولات ضد چروک شناخته می‌شود.
هیالورونیک اسید یک موکوپلی ساکارید از دسته گلیکوزامینگلیکانها، با نام شیمیایی SODIUM HYALURONATE است
که از یک زنجیره پلی ساکاریدی شامل واحدهای تکرار شونده دی ساکاریدها تشکیل شده است.
این ماده از تاج خروس و نیز از طریق تخمیر باکتریایی تهیه می شود.
هیالورونیک اسید دارای ساختاری خاص و تور مانند بوده و با نگهداری مقدار زیادی آب در داخل خود، در قسمتهایی از بدن نظیر؛ غضروف، پوست، چشم و مایع سینوویال مفاصل، به عنوان یک بالشتک محافظ عمل کرده و نیز آب مورد نیاز بافت‏هایی نظیر پوشت را تامین می کند.
علاوه بر این هیالورونیک اسید دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و تقویت کننده سیستم ایمنی است.
این دارو بطور عمومی در اختلالات مفاصل و پیشگیری از پدیده پیری در مفاصل، جراحی کاتاراکت ومردمک، پیوند قرنیه، ترمیم ترومای چشم، ترمیم زخم ها، سوختگی‏ها و جراحات پوستی، التهابات مخاط دهان و لثه، خشکی پوست، تمپانوستومی و نیز به عنوان ماده پر کننده (FILLER) در جراحی پلاستیک استفاده می‏شود.
خواص آبرسانی و حفظ رطوبت هیالورونیک اسید به همراه خاصیت آنتی اکسیدانی و پرکنندگی آن، جایگاه ویژه ای را در درمانهای زیبایی و جوانسازی بدان بخشیده است.
فرم تزریقی هیالورونیک اسید در مزوتراپی به منظور جوانسازی پوست، MESOGLOW، درمان پیری پوست، کاهش چین و چروکها و خطوط سطحی و نیز آبرسانی و حفظ رطوبت پوست استفاده می شود.
shea butter
کره گیاه شی باتر
BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER
شی باتر یکی از شگفتی های طبیعت است که هزاران سال است که برای مراقبت از پوست بخصوص پوست نوزادان و شفای بیماریهای پوستی در بین مردم آفریقا استفاده می شود.
در آفریقا درخت شی مقدس درنظر گرفته میشود و دلیل آن هم اعطای خواص درمانی، سلامت و زیبایی به پوست است.
با کشف راز زیبایی پوست ملکه نفرتیتی مصر، مردم بیشتری به استفاده از عصاره درخت شی روی آوردند و به خواص جادویی آن پی بردند.
راز این زیبایی و شادابی پوست وی، استفاده از شی باتر بود چراکه این گیاه، خاصیت بازسازی پوست، محافظت از آسیب های محیطی از جمله نورخورشید، رطوبت رسانی به پوست و جلوگیری از پیری پوست را دارد.
شی باتر چیست؟
کره درخت شی، روغنی است که از هسته محصول درخت شی استخراج می شود. این درخت که نام اصیل آن Butyrospermum parkii است، در ساوارنا، غرب آفریقا رشد می کند.
نام انگلیسی این درخت از نام بامبارای آن (Shii) گرفته شده است که به معنی مقدس است.
این درخت 60 فوت طول دارد و 200 سال عمر می کند. تا 20 سال میوه ای ندارد و بعد از 20 سال میوه ای می دهد که از آن میوه عصاره معجزه آسای پوست را تهیه می کنند.
در گذشته میوه این درخت بصورت سنتی توسط زنان در آب جوشانده می شد و هم برای خوراکی و هم برای مرهم پوست از آن استفاده می شد.
در صحراهای آفریقا، از این مرهم برای محافظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی و از دست ندادن رطوبت پوست در گرما و بادهای خشک آنجا استفاده می شد.
این گیاه همچنین در درمان بیماریهای پوستی و کاهش التهابات پوست بسیار مورد استفاده قرار می گرفت.
ملکه نفرتیتی که به زیبایی شهرت دارد بصورت مداوم از این گیاه بر روی پوست خود استفاده می کرد.
اثرات شی باتر بر پوست
عصاره شی باتر، غنی از ترکیبات باارزشی است که شامل .
چربی های اشباع نشده غیرصابونی، اسیدهای چرب ضروری، فیتوسترولها، ویتامین E و D، پروویتامین و النتوین می باشد.
این ترکیبات اثرات اعجاب انگیزی بر روی پوست دارند.
ترکیبات موجود در شی باتر، اثرات زیر را بر روی پوست دارد:
کاهش دهنده چین و چروک ریز و سطحی پوست به دلیل آنتی اکسیدان بودن آن
ضد التهاب
مرطوب کننده عمیق پوست
تحریک کننده برای میکروسیرکولاسیون سطحی
تقویت پوست
محافظت از پوست در برابر اشعه UV
بازسازی پوست و تحریک تولید کلاژن
کاهش درد و التهابات ناشی از سوختگی پوست .
افزایش مقاومت پوست دربرابر آلودگی های محیطی
SHEA BUTTER
کره گیاه شی
مرطوب کننده لب و جلوگیری از ترک لب ها در اثر خشکی
استفاده از کرم های حاوی شی باتر جهت ترك پا
کره‌ شی (shea)
کرم های حاوی کره ‌ درخت شی می‌توانند برای بهبود پوست پاشنه‌ی خشک و ترک خورده استفاده شوند.
افرادی که حساسیت و یا آلرژی به دیگر نرم‌کننده‌ها دارند ممکن است استفاده از کرم های حاوی کره شی برای آن‌ها بهتر باشد.
کره شی که از دانه‌های درخت شی استخراج شده است، یک ترکیب ملایم است که هیچ افزودنی شیمیایی، رنگ مصنوعی یا عطری ندارد
و رطوبت آن باعث نگه داشتن آب در پوست می‌شود.
SHEA BUTTER
کره گیاه شی
همچنین کره شی در ازبین بردن تیرگی های پوست بسیار موثر می باشد .
خشکی پوست یکی از دلایل اصلی سیاهی و تیرگی پوست می باشد .
کرم های حاوی she butter - کرم های حاوی اوره - کرم های حاوی اسید سالیسیلیک از جمله کرم های موثر در از بین بردن تیرگی های سر زانو و آرنج می باشند.
گلیسرین
از جمله مواد دیگر تشکیل دهنده کرم های لازان گلیسرین می باشد ، که از جمله فواید گلیسرین می توان به موارد زیر اشاره کرد .
جلوگیری از خشکی پوست
گلیسیرین خیلی شبیه این عوامل مرطوب کننده طبیعی پوست است؛ چون رطوبت محیط را جذب پوست می کند در واقع گلیسیرین قدرت حفاظتی پوست را بالا می برد تا بتواند مواد شیمیایی مضر را دفع کند و در عوض میزان بیشتری آب در خود نگه دارد و در نتیجه پوست کمتر خشک می شود. بعضی از پزشکان عقیده دارند گلیسیرین بهترین ماده برای جلوگیری از خشک شدن پوست است.
روشن کننده پوست آرنج ها
خیلی اوقات به خاطر طرز نشستن و قرار دادن آرنج ها روی میز، پوست این قسمت تیره می شود و این تیره شدن پوست برای خیلی از خانم ها آزاردهنده است، اما راه حل های طبیعی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند پوست این قسمت را روشن کنید . گلیسرین تولید ملانین (رنگدانه پوست) را کم می کند و رنگ قسمت های تیره پوست را روشن می کند.
اگر پوستی درخشنده می خواهید
استفاده از ماسک گلیسیرین می تواند شما را از شر پوست های مرده و کدر خلاص کند و با آبرسانی، پوست را درخشان نماید
گلیسیرین برای درمان اگزما مفید است -برطرف کردن زبری پوست دست ها –
اگزما معادل التهاب پوست است. همان‌طور که در ارگان‌های مختلف بدن خود التهاب داریم، در پوست هم التهاب داریم. درماتیت یعنی التهاب پوست و اگزما یعنی التهاب در پوست.
هر ماده خارجی که قرار است وارد بدن شود، باید از پوست عبور کند. هر ماده چه خارج از بدن باشد و چه داخل بدن، اگر بخواهد وارد پوست شود، با واکنش شدید روبه‌رو می‌شود. این واکنش را اگزما می‌گوییم. گاهی واکنش بدن به یک ماده خارجی به صورت کهیر است.
اگزما عمدتا مواردی است که عامل خارجی از طریق پوست وارد بدن می‌شود اما در واکنش آلرژیک، حتی مواد خوراکی می‌تواند موجب واکنش بدن شود. اگزما معمولا تماسی و موضعی است.
اولین قدم درمانی برای اگزما، درمان خشکی پوست است‌. استفاده از کرم مرطوب‌کننده، نرم کننده وموادی مانند گلیسیرین کمک‌کننده است
افزایش سن یکی دیگر از عوامل ایجاد اگزما است بطوری‌که افراد از 50 یا 60 سال به بالا خون‌رسانی به پوستشان کم و فعالیت غدد چربی ساز آنها کم می‌شود در نتیجه چربی پوستشان کم و پوست خشک و مستعد اگزما خواهد شد.
حاوي جلبك كلرلا
CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT
جلبك كلرلا به دليل آنكه حاوي تمامي مواد مغذي مورد نياز بدن مي باشد و در دنيا به عنوان طلاي سبز شناخته شده است
استفاده از اين ماده در فرمولاسيون کرم روز لاسان LASAN آن را به محصولي كاملا خاص وكم نظير و مفيد تبديل نموده است
از جمله ويژگي هاي جلبك كلرلا مي توان به موارد زير اشاره نمود
كلرلا جلبك سبز تك سلولي است كه قدمت آن به سه ميليارد سال پيش باز مي گردد و در اواخر قرن 19 ميلادي كشف شد.
از جمله مواد مغذي كلرلا مي توان به موارد زير اشاره نمود
كلرلا حاوي اسيد هاي آمينه ( پروتئين ) . آنزيم ها ، ويتامين ها ، مواد معدني و كربوهيدرات ها مي باشد .
18 تا 22 نوع از اسيدهاي آمينه شناخته شده در جلبك كلرلا وجود دارند .
اسيد هاي آمينه موجود در كلرلا شامل
آلانين ، آرژنين ، آسپارتيك اسيد ، گلايسين ، هيستيدين ، گلوتاميك اسيد ، ايزولوسين ، پرونين، لوسين ، متيونين ، فنيل آلانين، سرين ، تريپتوفان ، ترونين و ..... مي باشند .
حاوي جلبك كلرلا
CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT
ويتامين هاي موجود در كلرلا شامل
بتاكاروتن ، انواع ويتامين هاي گروه B ( B1 , B2 , B6 , B13 ) ويتامين A , ويتامين E , ويتامين C
, ويتامين K , اسيد فوليك , اينوزيتول , نياسين و پانتونيك اسيد .
مواد معدني موجود در كلرلا شامل :
كلسيم , آهن , يد , منيزيم , فسفر , روي , منگنز , سلنيم مي باشد .
در بيشتر كشورهاي دنيا مردم كلرلا را با انواع مختلف قرص و پودر و مايع ميشناسند و در محصولات آرايشي و بهداشتي نيز از آن استفاده مي نمايند.
ماسك و كرم هاي حاوي كلرلا از جمله شناخته شده ترين محصولات مفيد در تمامي اروپا مي باشد .
حاوي Q10
مطالعات حاكی از آن هستند كه روند پيری اساسآ تحت تاثير كوآنزيم Q10 مي باشد
ميتوكندری در زنجيره تنفسی يك منبع مهم اكسيژن واكنش پذير به شمار مي آيد كه نقش عمده اي در زوال ساختارهاي سلولي
در دوران پيري دارد كوآنزين Q10 بخش جدايي ناپذير زنجيره تنفسي است و دقيقا همانجايي قرار دارد كه راديكال هاي آزاد
توليد مي شوند بنابراين خواص آنتي اكسيداني آن در ميتوكندري بسيار مهم است .
با افزايش سن ميزان بيوسنتز كوآنزيم Q10 در بافت هاي داخلي كاهش مي يابد كوآنزيم q10 در پوست انسان از كودكي
تا بلوغ افزايش مي يابد پس از آن با افزايش سن و تحت تاثير اشعه فرابنفش خورشيد كاهش مي يابد .
در تحقيقات سالهاي اخير كوآنزيم q10 نقش خود در كاهش عمق چين و چروك پوست را نشان داده است .
تحقيقات نشان داده است كوآنزين q10 مانع از توليد اينتركولين 6 و متاپروتئيناز مي شود . همچنين اين كوآنزيم سبب مهار كلاژناز
آنزيم تضعيف كننده الياف كلاژن مي شود و با اين روش منجر به جوان سازي مجدد و كاهش چين و چروك پوست مي شود .
كوآنزيم q10 فشار اكسيداتيو را در پوست انسان كاهش مي دهد كه اين موضوع مهم ترين عامل مرتبت با افزايش سن است .
آلانتوئین
آلانتوئين (Alantoin)
از ديرباز به عنوان ماده موثری بر اجزاي مختلف پوست شناخته شده و از قرن‌ها پيش در بسياري از كشورهاي دنيا به عنوان دارويي در درمان زخم‌ها استفاده شده است.
آلانتوئين که در عصاره ريشه گياه Comfrey، ترشحات طبيعي نوعي حلزون، و بعضي از جانداران وجود دارد، خواصی شبیه اوره یعنی یکی از اصلي‌ترين تركيبات مرطوب كننده پوست دارد.
این ماده همچنین در بافت‌هاي حيواني و گياهي از جمله جوانه گندم، برنج، سويا، دانه تنباكو، ريشه Comfre بابونه، چغندر قند، گل كلم، لوبياي سبز و بسياري از خاك‌هاي غني از تركيبات آلي يافت مي‌شود.
در سال 1935، رابینسون موفق به جداسازی آلانتوئین از منابع حیوانی به عنوان یک ماده فعال اصلی شد.
سال هاست که آلانتوئین به عنوان ماده ای شناخته شده در ترمیم بافت آسیب دیده پوست، به کار می رود و از آنجائیکه مقادیر بالای آن در ارگانیسم های گیاهی و حیوانی شناسایی شده، در طب سنتی کاربرد بسیاری داشته است.
به تازگی افزودن آلانتوئین به پمادهای مورد استفاده در جراحی و درمان های پوستی نیز مرسوم شده است.
نحوه عملکرد آلانتوئین
تسریع تکثیر سلولی
چگونگی عملکرد آلانتوئین در بهبود زخم پیچیده است، به این ترتیب که ابتدا بافت مرده پوست برداشته می شود و محل زخم پاک می گردد،
پس از آن تکثیر سلولی شتاب می گیرد که این امر منجر به رشد بافت سالم و نهایتا″ تشکیل اپیدرم (سطحی ترین لایه پوست) می گردد.
در اکثر موارد، درد ناشی از زخم پس از اولین دفعات استفاده از آلانتوئین، از بین می رود.
آلانتوئین همچنین خارش و زبری پوست را از بین می برد.
آلانتوئین
آلانتوئين (Alantoin)
اخیرا“مطالعات جدیدی بر روی تکثیر سلولی، با استفاده از روش فلورسانس صورت گرفته که نتایج حاکی از کاهش قابل توجه زمان تکثیر
سلولی و سرعت بخشیدن به تکثیر سلولی با استفاده از یک محصول حاوي آلانتوئین می باشد.
خاصیت کراتولیتیکی -اثر نرم کنندگی –
از آلانتوئین به عنوان یک ماده فعال و ایده ال با خاصیت کراتولیتیکی یاد می شود، به این معنا که استفاده از آلانتوئین بر روی پوست سالم
صورت و بدن، باعث نرم و صاف شدن ظاهر آن می گردد.
تا کنون جزئیات مکانیسم عمل آلانتوئین به طور کامل درک نشده است، اما اعتقاد بر این است که آلانتوئین باعث افزایش میزان لوکوسیت ها
(گلبول های سفید) شده و جریان لنفاوی را نیز افزایش می دهد.
تاثیر مفید بر حفظ رطوبت، از بین رفتن قرمزی و تسکین دهندگی پوست
یکی دیگر از ویژگی های جالب آلانتوئین، تاثیرمفید آن بر حفظ رطوبت پوست می باشد.
مطالعات جدید حاکی از آن است که استفاده از یک کرم حاوی 0.5 درصد آلانتوئین، قرمزی و خشکی پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی
استفاده از آلانتوئین در لوسیون های دست و کرم های صورت، زبری پوست را از بین می برد و ترمیم بافت آسیب دیده را تسهیل می نماید.
لی ¬وان و همکارانش با بررسی یک لوسیون دست حاوی آلانتوئین، بر روی تعداد زیادی از زنانی که پوست آن ها به شدت آسیب دیده بود.
به این نتیجه دست یافتند که در 90 درصد از آنان، استفاده روزانه از لوسیون دست، باعث بهبودی کامل و برای 10 درصد باقیمانده، بهبود
قابل توجهی در بافت پوست مشاهده شد.
قسمت هایی از پوست صورت آقایان که به دلیل اصلاح، آسیب دیده بود، پس از استفاده از محصول حاوی آلانتوئین بعد از اصلاح ترمیم شد.
در بسیاری از کرم ها مانند کرم های مغذی پوست وکرم های روزانه و شب، محصولات مراقبت از لب، پودرهای با مصارف متنوع، لوسیون
های پس از آفتاب و دیگر فرمولاسیون های آرایشی، وجود آلانتوئین تاثیر به سزایی در درمان پوست دارد و حس آرام بخشی موءثری پس از مصرف ایجاد می کند.
آلانتوئین در درمان تاول های ناشی از گرمی در غشاء مخاطی دهان نیز اثر مطلوبی دارد، به همین دلیل به عنوان یک افزودنی قابل اطمینان در محصولات بهداشتی دهان شویه مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده در مصارف دارویی و درمان پوست
آلانتوئین دارای خواص پیشگیرانه و درمانی برجسته ای می باشد و به علت سازگاری با انواع فرمولاسیون، در بسیاری از محصولات دارویی کاربرد دارد.
افزودن آلانتوئین به پمادهای درمان زخم باعث تسریع بهبود زخم می گردد.
این مسئله در درمان زخم هایی مانند بریدگی، خراش، خشکی پوست، زخم هایی که آهسته به درمان پاسخ می دهند یا زخم های چرکی،
زخم های مقاوم به درمان با علل مختلف و زخم های سوختگی (منشاءحرارتی یا تابش) مشهود می باشد.
فیشر در مطالعات خود نشان داد که وازلین حاوی 5 درصد آلانتوئین در درمان زخم، پسوریازیس و رفع خشکی پوست موءثر می باشد.
فرمول های حاوی آلانتوئین همچنین در درمان اگزما ، آماس پوست، تاول های ناشی از گرمی در غشاء مخاطی دهان و هموروئید (بواسیر) موءثر می باشند.
آشنایی با خواص آلانتوئین و اوره
افسانه‌هاي قومي و اجدادي بسياري به خواص شفابخش اوره و فرآورده‌هاي حاصل از آن اشاره مي‌كنند.
فرآورده‌هاي موضعي حاصل از اوره به صورت خالص يا تركيب با مواد ديگر در درمان بيماري‌هايي كه خشكي شديد و خارش پوست از تظاهرات آنهاست، به كار مي‌روند.
فرآورده‌هاي اوره در شرايط خشكي پوست با اثر مرطوب‌كنندگي موجب نرمي و لطافت آن مي‌شوند.
آلانتوئين نیز با داشتن خواصي از جمله: تحريك تكثير سلولي، تحريك تشكيل بافت‌هاي سالم، نرم‌كنندگي، مرطوب‌كنندگي، ضدالتهاب و غيرسمي بودن به عنوان ماده‌ای موثر در درماتولوژي، صنايع آرايشي و بهداشتي و بسياري از محصولات مربوط به دامپزشكي به كار مي‌رود.
اين تركيب در بهبود سوختگي‌هاي لب و پوست ناشي از باد و آفتاب، ساييدگي، خراش، ترك‌خوردگي، كبودي، و در بسياري از بيماري‌هاي پوستي از قبيل پسوريازيس، اگزما، آكنه، زرد زخم و غيره مصرف مي‌شود.
همچنین آلانتوئین در بهبود برخي بيماري‌ها از قبيل نقرس و همچنين در برخي از قطره‌هاي چشمي، گوشي، تركيبات مربوط به دهان و دندان و ديگر داروها به كار مي‌رود.
اين ماده قادر است از تبخير آب از سطح پوست جلوگيري و به حفظ رطوبت آن كمك كند. به همين دلايل آلانتوئين به عنوان ماده موثر در مرطوب‌كننده‌ها، لوسيون‌هاي روشن‌كننده، ضدآفتاب‌ها، محصولات ضد آكنه، شامپوها و ديگر صنايع آرايشي و بهداشتي اهميت دارد.
همانطور که گفته شد، تسريع فرآيند تكثير سلولي از جمله خواص آلانتوئین است.
همان‌گونه كه اشاره شد، خاصيت نرم كنندگي از ويژگي‌هاي نهفته در آلانتوئين است. از سوي ديگر به عنوان يك عامل از بین برنده بافت‌هاي مرده نقش موثري در حذف پوسته‌ها دارد.
همچنین استفاده از اين تركيب موجب بهبود چشمگير پوسته‌ريزي، قرمزي و اندازه پلاك‌هاي پسوريازيس می‌شود .
ماده ای است که از برخی گیاهان مثل جوانه گندم و بابونه استخراج می گردد و دارای خواص التیام بخش قوی بوده و به بهبود زخمها کمک
می کند. این ماده باعث بهبود بافت های تحریک شده می شود و به کاهش التهاب پوست ناشی از خشکی نیز کمک میکند. به عنوان نرم کننده
نیز در محصولات مختلف به کار می رود. این ماده همچنین باعث سرعت بخشیدن به امر بازسازی پوست می شود .
كافئين
کافئین به عنوان یک تنگ کننده برای کاهش تورم و التهاب در پوست به کار مي رود
باعث روشن شدن پوست شده و ضد پيري مي باشد
در سال ۲۰۱۴ در مجلات مقاله ای مبنی بر استفاده از کرم کافئین موضعی جهت درمان پسوریازیس منتشر شد و این آزمایش بر روی دو گروه از بیماران انجام گرفت.
بیماران گروهی که از کرم حاوی ۱۰درصد کافئین استفاده کرده بودند درمان شدند و حتی درمان آنها سریع تر پیش رفته بود. کافئین موجود در کرم های حاوی کافئین،
علاوه بر ویژگی های ضد الت

کرم لازان روز --

محصولات بهداشتی DALLI / گروه آرایشی و بهداشتی

--

اشتراک در شبکه های اجتماعی